Isännöintiteko 2016 - kunniamaininta SKH Isännöinnille

Isännöintiliitto palkitsee vuosittain alalla ansioituneita isännöintiyrityksiä, isännöitsijöitä ja isännöintitekoja. Isännöintiteko 2016 -kategoriassa annettiin myös kaksi kunniamainintaa, joista toisen sai SKH Isännöinti:

SKH Isännöinti Oy: Viikkokooste osakkaille

SKH-Isännöinti Oy:n viikkokooste osakkaille on lisännyt taloyhtiöiden avoimuutta lisäämättä isännöinnin työpanosta. Viikkokooste taloyhtiön tapahtumista muodostuu automaattisesti tietokannoista.

- Avoin osakastiedottaminen on avannut osakkaille mahdollisuuden perehtyä taloyhtiön asioihin, mikä on selvästi kasvattanut luottamusta ja kiinnostusta taloyhtiön toimintaa kohtaan. Erityisesti muualla asuvat sijoittajaosakkaat ovat tyytyväisiä, kertoo SKH Isännöinnin varatoimitusjohtaja Juha Kulomäki.

- Viikkotiedote tekee isännöinnin näkymättömästä työstä näkyvää, ja avoimuus taloyhtiössä on keskeistä hyvän hallinnon toteutumisen kannalta. Se lisää mahdollisuutta kohdella osakkaita yhdenvertaisesti, edistää osakkaiden oikeuksien käyttöä ja kannustaa osakkaita osallistumaan.

Isännöintiliiton tiedote 15.9.2016. Lue koko juttu täältä.
SKH Talokanava

Talokanava, eli taloyhtiön kotisivut, toimii taloyhtiön viestintäkanavana verkossa. Tunnistautumalla Talokanavaan taloyhtiön hallituksen jäsenet pääsevät näkemään reaaliaikaisesti kaikki taloyhtiön tiedot ja tapahtumat. Asukkaat ja osakkaat, jotka eivät ole hallituksen jäsenen roolissa pääsevät ilman tunnistautumista hoitamaan asumistaan koskevia asioita sekä näkemään taloyhtiön yleisiä asioita.

Tässä Talokanavan käyttöohje ja esittely, ole hyvä.
Asumisen pelisäännöt taloyhtiössä

Videolla esitetään huolto-ohjeita asumisen arkeen sekä vastuun jakautuminen taloyhtiön ja osakkaan välillä.

SKH Isännöinti haluaa tehdä asumisen arjestasi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa.

Klikkaamalla alla olevaa linkkiä, pääset suoraan haluamaasi videon kohtaan.

1. Alkutervehdys ja laki

2. Rakenteet ja pinnat, ovet ja ikkunat

3. Kiinteät kalusteet

4. Vesi ja viemäri – keittiö ja pesutilat, sauna

5. Ilmanvaihto – venttiilit

6. Liesikupu, liesituuletin ja ilmanvaihtokone

7. Sulakkeet, valaisimet, pistorasiat ja kytkimet

8. Kodinkoneet, patterit ja ilmalämpöpumppu

9. Paloturvallisuus, parveke ja piha

10. Lopputerveiset
Uusi palvelu taloyhtiöille, jotka haluavat laskea vastikkeitaan

Taloyhtiöt ovat erilaisia. Tarvitseeko esimerkiksi pieni ja nuori taloyhtiö samanlaista hoitoa kuin suuri ja vanha? Ei tietenkään! Lukuisat suomalaiset taloyhtiöt tulisivat hoidetuiksi paljon edullisemmin pelkillä hallintopalveluilla, sillä lakihan ei isännöitsijän valintaan velvoita. Uudet SKH Hallintopalvelut helpottavat taloyhtiöiden arkea ja huojentavat niiden budjetteja koko Suomessa.

Lue lisää »
Taloyhtiöiden tilanne vaatii isännöintiin uusia toimintatapoja

Suomalaiset taloyhtiöt ovat lukuisista syistä tulleet tilanteeseen, jossa isännöinnin perinteiset resurssit ja toimintamallit eivät enää riitä. Isännöitsijöiden rivit harvenevat samaan aikaan, kun taloyhtiöiden tehtävät lisääntyvät ja osakkaiden odotukset kasvavat. SKH Isännöinti on kehittänyt ratkaisuksi uuden digitaaliseen informaationhallintaan nojaavan toimintamallin perinteisen asiakaspalvelumme rinnalle.

Lue lisää »

Juuri nyt

    

Talokanava

Ota yhteys

Soita 09-530 8860

Lähetä sähköpostia
asiakaspalvelu(at)skh.fi

Yhteystiedot ja yhteyslomake »

Pyydä tarjous »

 
Luotettava Kumppani –yritys