Taloyhtiövertailu

Taloyhtiövertailu

Taloyhtiön talouden hoitaminen on isännöitsijätoimiston ydinosaamista. Taloyhtiövertailussa strategianamme on siirtää osaamisemme asiakkaidemme eduksi. Kiinteistö- ja kustannustiedon hyödyntäminen taloyhtiön johtamisessa voi tuoda suuriakin kustannussäästöjä asumismenoihin. Tiedonhallinta ja analysointi sekä data-analytiikan hyödyntäminen asiakkaan eduksi on SKH:n ydinosaamista. Vertailun tietoja tarvitsemme myös taloyhtiön hallinnon ja palvelujen ohjaamiseen. Ovatko taloni kustannukset suuria vai pieniä, mitkä palvelut maksavat meillä enemmän kuin naapureillamme, missä voisimme säästää, onko taloyhtiömme energiatehokas? SKH taloyhtiövertailu tuottaa taloyhtiön käyttöön vertailutietoa.

taloyhtio1

Vertailemme taloyhtiön tuloja ja kuluja naapuritaloihin, samanlaisiin taloihin tai muuten mielenkiintoiseen vertailujoukkoon. Tiedolla on helppo johtaa ja kohdistaa toimenpiteet niihin asioihin, joita kannattaa parantaa. On myös hyvä tietää, mitkä asiat talossamme ovat kunnossa.

Laadimme taloyhtiövertailuja kaikille pääkaupunkiseudun taloyhtiöille, myös muille kuin SKH:n isännöimille taloyhtiöille. Lähetä taloyhtiösi tilinpäätös asiakaspalvelu@skh.fi niin saat vertailutietoa taloyhtiöstäsi.

Jos vertailutiedon pyytäjänä on joku muu henkilö kuin taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, edellytämme puheenjohtajan yhteystietoja vertailutiedon toimittamiseksi myös hänelle. Hallituksen puheenjohtajan tulee tietää taloyhtiönsä tilanne.

Julkaisemme sivuillamme koosteita taloyhtiövertailusta.