Aina avoin
hinnoittelu

Isnnöinnin hinnoittelumallimme

Isännöinnin hinnoittelumallimme

SKH Isännöinnin hinnoittelu perustuu siihen, että asiakas maksaa palveluista kiinteiden kuukausimaksujen sijaan oman käytön ja tarpeen mukaisesti. Taloyhtiön tarvitsemaan isännöinnin määrään vaikuttaa merkittävästi yhtiön tilanne ja kunto. Korjaussuunnitelmassa aktiivista vaihetta elävän taloyhtiön tarvitsema tuen määrä on huomattavasti suurempi kuin korjaussuunnitelmassa rauhallista ajanjaksoa elävän taloyhtiön.

Isännöinti

Hinnoittelu

Kokonaiskustannukset

Isännöinnin kokonais-kustannukset

SKH:ssa isännöinnin kokonaiskustannus muodostuu kolmesta kokonaisuudesta: valitun palvelupaketin kiinteästä kuukausimaksusta, DataValvomo & Raportointi -digityökalupakin lisenssistä sekä palveluveloituksista, joiden hinnoittelun taloyhtiö voi valita kiinteänä tai käytön mukaan määräytyvinä.


SKH Smart isännöinti

Smart Isännöintipalveluun kuuluvat kaikki täyden isännöinnin palvelut. Edulliseen hintaan pääsemme digitalisaation ja uusien toimintatapojen ansiosta. Ajoittamalla toiminta oikein sekä käyttämällä koko SKH:n organisaatiota operatiiviseen toimintaan, taloyhtiönne saa joustavaa ja edullista isännöintiä.

SKH:n oston hallintointi-korvaus

Asiakasystävällinen hinnoittelumallimme takaa ettet maksa turhasta. Hinnoittelumallimme takaa myös sen, että taloyhtiö saa aktiivisena vuonna tarvitsemaansa palvelua laadun ja muiden asiakkaiden kärsimättä.

Kiinnostuitko?

Oletko taloyhtiön hallituksen jäsen ja haluat tietää lisää isännöintipalveluistamme? Jätä tarjouspyyntö, niin kerromme, miten voisimme auttaa taloyhtiötänne. Tarjous ei sido teitä vielä mihinkään.