Isännöinnin hinnoittelumallimme

Slide 1
SKH YRITYSINFO ❯ HINNOITTELUMALLIMME
Aina avoin hinnoittelu
Slide 1
SKH YRITYSINFO ❯ HINNOITTELUMALLIMME
Aina läpinäkyvä
Slide 1
SKH YRITYSINFO ❯ HINNOITTELUMALLIMME
Helposti ennakoitavissa
previous arrow
next arrow

Asiakasystävällinen hinnoittelumalli

SKH Isännöinnin hinnoittelu perustuu siihen, että asiakas maksaa palveluista kiinteiden kuukausimaksujen sijaan oman käytön ja tarpeen mukaisesti.

Taloyhtiön tarvitsemaan isännöinnin määrään vaikuttaa merkittävästi yhtiön tilanne ja kunto. Korjaussuunnitelmassa aktiivista vaihetta elävän taloyhtiön tarvitsema tuen määrä on huomattavasti suurempi kuin korjaussuunnitelmassa rauhallista ajanjaksoa elävän taloyhtiön.

Isännöinnin kokonaiskustannuksen muodostumisesta voit lukea täältä.

Keskimäärin voidaankin esittää, että isännöinnin näkökulmasta taloyhtiössä kahta aktiivista vuotta seuraa kahdeksan hiljaisempaa. Siksi kiinteää kuukausihintaa maksava asiakas päätyy helposti kompensoimaan muiden taloyhtiöiden korjauskustannuksia. 

SKH:ssa suosimme hinnoittelua, jossa taloyhtiö maksaa vain saamastaan palvelusta. Asiakaslähtöinen hinnoittelumallimme takaa, että taloyhtiö saa aina tarvitsemansa määrän palvelua eikä vastaavasti joudu maksamaan tyhjästä silloin, kun tarvetta palvelulle ei ole.

Toisin kuin kiinteä kustannus, käytön mukaan määräytyvä hinnoittelu on avointa ja läpinäkyvää. Hinnastostamme selviää helposti aina kulloistenkin työvaiheiden tarkat veloitukset. Asiakaspalvelumme ja tekniset isännöitsijämme auttavat myös laskemaan etukäteen erilaisten hankkeiden tai ajanjaksojen kokonaiskustannuksia. 

Hinnoittelumallimme hyödyt konkretisoituvat muun muassa SKH Smart -isännöintipalvelussa, jonka avulla taloyhtiö voi pudottaa isännöintikustannuksiaan jopa puoleen. Lue lisää Smart-palvelusta täältä.

Voit lukea tarkemmin SKH:n hankintakorvauksesta täältä.