Sähköinen isännöinti – SKH Smart

Isännöinnin palvelupaketti

Sähköinen isännöinti – SKH Smart

SKH Smart

Isännöinnissä riehuu älykäs vallankumous (Smart Revolution), mikset tulisi mukaan?

Miten se on mahdollista?

SKH Smart Isännöintipalveluun kuuluvat kaikki täyden isännöinnin palvelut, ja ne suoritetaan laadukkaasti, lainmukaisesti ja vastuullisesti. Halpaan hintaan päästään hyödyntämällä digitalisaation mahdollisuuksia ja uusia toimintatapoja mm. kokouksissa, ajoittamalla toiminta oikein sekä käyttämällä koko SKH:n organisaatiota operatiiviseen toimintaan. Smart ei siis ole karsittua isännöintiä, vaan uusi tapa käyttää kaikkia isännöintipalveluita.

Jopa puolet pois isännöinnin kustannuksista!

Näin isännöinnin hinta alenee jopa puoleen perinteisestä mallista ja palvelu vastaa tarpeitanne:

  • SKH:n koko organisaatio vastaa taloyhtiön operatiivisten isännöitsijätehtävien tekemisestä
  • Isännöitsijä on päivittäin hallituksen tavoitettavissa sähköisesti ja osallistuu myös hallituksen kokouksiin etäyhteydellä arkisin 7 – 17 (esim. verkossa toimiva SKH kokouskanava)
   – SKH tukiorganisaatio on sovittaessa läsnä pääkaupunkiseudulla
  • Tuemme yhtiökokousta ja valmistelemme tarvittaessa myös valmiit päätösehdotukset
   – Valmistelemme yhdessä hallituksen kanssa koko kokouksen, mallipäätöksiä myöten
   – Sovittaessa teemme tilinpäätöksestä videoesittelyn yhtiökokouksessa esitettäväksi
   – Voimme sopia puhelinpäivystyksestä yhtiökokouksen ajaksi, mutta isännöitsijä ei osallistu paikan päällä eikä myöskään etäyhteydellä yhtiökokoukseen
  • Mahdollistamme paljon omatoimisuutta, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä
   – Myös SKH hinnoittelumalli mahdollistaa ja kannustaa omatoimisuuteen
  • Tilinpäätösten tekemistä tehostetaan ja vältetään muutenkin vuodenvaihteen ruuhkahuippuja, joten tarvittaessa taloyhtiön tilikausi voidaan vaihtaa muuksi kuin kalenterivuodeksi. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi talousarvion laadintaa loppuvuodesta perinteisen alkuvuoden sijaan
  • Asiakaspalvelu palvelee asukkaita normaalisti
  • Avoimen ja reaaliaikaisen tiedon avulla hallituksen on helpompi johtaa taloyhtiötä

Millaiselle taloyhtiöhallitukselle SKH Smart sopii?

Smart on erinomainen ratkaisu monenlaisille taloyhtiöille, niin pienille kuin suurillekin. Erityisen hyvin se sopii tilanteisiin, joissa taloyhtiössä ei ole suuria tapahtumia, kuten peruskorjauksia tai putkiremonttia, vaan yhtiössä eletään hiljaisia vuosia.
Koska Smart-malli perustuu pitkälti sähköiseen toimintatapaan, niin edellytyksenä on, että taloyhtiön hallituksessa on henkilöitä, jotka tuntevat digitaalisen toimintatavan omakseen – eli vähintään yksi henkilö, joka on tottunut hoitamaan sähköisesti asioita ja osallistumaan etäkokouksiin. Myös yhtiökokouksen johtaminen tulee olla luontevaa, sillä hallituksen puheenjohtaja johtaa sekä hallituksen kokouksia että yhtiökokousta. SKH toki auttaa ja tukee kaikessa toiminnassa ja huolehtii että asiat sujuvat.

SKH Smart on turvallinen valinta, sillä se joustaa. Jos taloyhtiönne tilanne muuttuu voitte milloin tahansa siirtyä SKH Smart Isännöintipalvelusta perinteiseen SKH Isännöintipalveluun. Ja edelleen taas tarvittaessa voitte siirtyä takaisin Smart-asiakkuuteen ja pudottaa isännöintikulut tarvettanne vastaavalle tasolle.

Kuinka paljon teidän taloyhtiönne voi Smart-ratkaisulla säästää? Jopa yli 60 %!

Jokainen taloyhtiö ja hallitus ovat omanlaisiaan ja tilanteet vaihtelevat, joten nyt kannattaa tarkistaa, miten suuriin säästöihin taloyhtiönne voi päästä hyödyntämällä uutta innovaatiota: SKH Smart Isännöintipalvelua. Useissa taloyhtiöissä Smart-ratkaisulla päästään kustannuksissa alle puoleen nykyisestä.

Tehtäväluetteloomme pääset tutustumaan tästä

Pyydä tarjous tästä

Pyydä yksilöllinen tarjous