Isännöinnin hinta – SKH-Isännöinti

Slide 1
PALVELUMME ❯ PALVELUHINNASTOT
Jopa puolet edullisempi

Isännöinnin hinta

Tältä sivulta löydät kootusti tietoa SKH:n isännöintipalveluiden hinnoista.

SKH:ssa isännöinnin kokonaiskustannus muodostuu kolmesta kokonaisuudesta: valitun palvelupaketin kiinteästä kuukausimaksusta, DataValvomo & Raportointi -digityökalupakin lisenssistä sekä palveluveloituksista, joiden hinnoittelun taloyhtiö voi valita kiinteänä tai käytön mukaan määräytyvinä. Lisäksi taloyhtiö voi halutessaan hyödyntää vapaaehtoisia lisäarvopalveluita erillisen hinnaston mukaisesti. Hinnoittelumallistamme voit lukea lisää täältä.

1. SKH:n palvelupakettien hinnoittelu

SKH:n isännöintipalvelupakettien, SKH Smartin ja SKH isännöintipalvelun, hinta muodostuu taloyhtiön koon ja rakennusvuoden mukaan. Pyydä tarjous, niin saat taloyhtiönne tietojen mukaan lasketun tarjouksen palvelupaketin vuosihinnasta.

Tutustu isännöinnin tehtäväluetteloon täällä.


2. DataValvomo & Raportointi -työkalupakki

SKH:n viestintä- ja raportointityökalut tekevät taloyhtiösi huolenpidosta helppoa ja vaivatonta. SKH Datavalvomo & Raportointi –työkalupakki sisältää monia työkaluja, joiden avulla tehostat taloyhtiösi johtamista ja pidät kulut kurissa. Lue lisää DataValvomo & Raportointi -työkaluista.


3. Palveluveloitukset – kaikesta ei kannata maksaa varmuuden vuoksi kuukausihinnassa

Isännöinnin palveluveloitushinnastomme sisältää asiat, jotka isännöintitoimiston on roolissaan tehtävä niin tapahtuessa

 

 

 


Vapaaehtoiset lisäarvopalvelut

Vapaaehtoiset lisäarvopalvelut liittyvät usein hieman harvemmin eteen tuleviin toimenpiteisiin, joissa isännöinti voi toimia taloyhtiön tukena. Lisäarvopalvelut voivat liittyä esimerkiksi korjaushankkeisiin, projektinjohto- tai rakennuttamispalveluihin.