Isännöinnin hinta

Isännöinnin hinta

Hinnoittelu - EI ylimitoituille kuluille - EI isännöinnin passiivisuudelle

SKH Isännöinnin hinnoittelu perustuu siihen, että asiakas ei maksa varmuuden vuoksi ylimitoitettua jatkuvaa korkeaa kiinteää kuukausihintaa. Liian kiinteän hinnan malli ajaisi isännöinnin passiivisuuteen ja taloyhtiön kulut korkealle.

Taloyhtiön tarvitsemaan isännöinnin määrään vaikuttaa merkittävästi yhtiön tilanne ja kunto. Korjaussuunnitelmassa aktiivista vaihetta elävän taloyhtiön tarvitsema tuen määrä on huomattavasti suurempi kuin korjaussuunnitelmassa rauhallista ajanjaksoa elävän taloyhtiön. Usein jopa taloyhtiön hallituksen persoonat ja heidän tapa toimia ovat erilaiset taloyhtiön eri elämänvaiheissa. 

Isännöinnin kokonaiskustannus muodostuu kolmesta kokonaisuudesta: valitun palvelupaketin kiinteästä kuukausimaksusta, DataValvomo & Raportointi -digityökalupakin lisenssistä sekä erikseen veloitettavista palveluveloituksista.

Palveluveloitukset

Palvelupaketit

Lisäarvopalvelut

Hinnoittelumallit

Pyydä tarjous ja lasketaan arvio kokonaiskustannuksista

SKH:n isännöintipalvelupakettien, SKH Smartin ja SKH isännöintipalvelun, hinta muodostuu taloyhtiön koon ja rakennusvuoden mukaan. Pyydä tarjous, niin saat taloyhtiönne tietojen mukaan lasketun tarjouksen palvelupaketin vuosihinnasta.

Tutustu isännöinnin tehtäväluetteloon täällä.

Isännöinnin tuotevaihtoehdot

SKH Isännöinnissä hallituksen valitsema Isännöintituote määrää kiinteiden kulujen suuruuden. Tuotteet eivät eroa toisistaan sisällöltään, ero tulee hallituksen valitsemasta tavasta ja ajasta työskennellä isännöitsijän kanssa.

Lue lisää isännöinnin tuotteistamme

Palvelu-veloitukset

Kaikesta ei kannata maksaa varmuuden vuoksi kuukausihinnassa! 

Isännöinnin palveluveloitushinnastomme sisältää asiat, jotka isännöintitoimiston on roolissaan tehtävä niin tapahtuessa.

 

Vapaaehtoiset lisäarvopalvelut

Vapaaehtoiset lisäarvopalvelut liittyvät usein hieman harvemmin eteen tuleviin toimenpiteisiin, joissa isännöinti voi toimia taloyhtiön tukena. Lisäarvopalvelut voivat liittyä esimerkiksi korjaushankkeisiin, projektinjohto- tai rakennuttamispalveluihin.

Kiinnostuitko?

Oletko taloyhtiön hallituksen jäsen ja haluat tietää lisää isännöintipalveluistamme? Jätä tarjouspyyntö, niin kerromme, miten voisimme auttaa taloyhtiötänne. Tarjous ei sido teitä vielä mihinkään.