Isännöinti
Helsinki

Isännöinti Helsinki

Isännöintiä Helsingissä

SKH-Isännöinti tunnetaan luotettavana perheyhtiönä vuodesta 1982, joka kehittää valtavirrasta poikkeavia tekoja. Olemme jo yli 300 taloyhtiön luotettu kumppani. 

Me tahdomme olla osaavin ja luotetuin taloyhtiöiden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloyhtiöiden puolesta. Vaikka maailma muuttuu, tietyt perusasiat säilyvät ennallaan – ihmiset tahtovat asioida ihmisten kanssa. Kaiken toimintamme ytimessä on isännöintikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun ainutlaatuiseksi palvelulupaukseksi suomalaisessa isännöintimaailmassa.

Sitoudumme kehittämään taloyhtiösi toimintaa ja johtamista niin, että omistaminen on osakkaille palkitsevaa ja asuminen talossa on ilo. Teemme isännöintiä paremmin. 

Isännöinti

Isännöitsijätiimi

Tilipalvelut

Asukasviestintä

Taloyhtiön johtaminen

Isännöinnin ihmelääke

Isännöintipalvelut

Toimintamallimme perustuu
isännöintitiimiin, joka haastaa perinteisiä kaavoja. Asiantuntijamme muodostavat kolmen isännöitsijän tiimin, joka pitää huolta siitä, että yhteistyö hallituksen ja taloyhtiön kanssa on oikea-aikaista ja tehokasta. 

Isännöintitiimi

Isännöintitiimi koostuu kolmesta asiantuntijasta, joiden osaamisen saa käyttöönsä yhden isännöitsijän hinnalla.

Isännöitsijä
Talojohtaja
Tekninen isännöitsijä

Asukkaat

Huolehdimme myös asukkaistanne.

  • Taloyhtiön viikkokirje
  • Asukkaiden tietopankki
  • Talokanava tiedotukseen

Tapamme
toimia

Tarvitsetko tietoa taloyhtiön
toiminnasta? Olemme koonneet
sivustollemme kattavan tietopankin,
josta löydät kaikki tärkeimmät
taloyhtiön toimintaan ja asumiseen
liittyvät tiedot.

Isännöinnin
hinta

Isännöinnin hinta määräytyy tarpeenne mukaan, joustavasti. SKH Smart palvelussa hinta muodostuu taloyhtiön koon ja rakennusvuoden mukaan. Pyydä tarjous, niin saat taloyhtiönne tietojen mukaan lasketun tarjouksen palvelupaketin vuosihinnasta.

Taloyhtiön
kirjanpito

Taloyhtiön tilitoimistopalvelut kiinteään kuukausihintaan. Tilitoimistopalveluiden lisäksi taloyhtiölle nimetään oma kirjanpitäjä, joka huolehtii talousarviosta ja sen reaalisaikaisesta seurannasta aina tilinpäätöksen asti.

Referenssit

Isännöimme yli 300 taloyhtiötä pääkaupunkiseudulla. Lue, mitä asiakkaamme kertovat meistä ja millaista palautetta saamme toiminnastamme.

Kiinnostuitko?

Oletko taloyhtiön hallituksen jäsen ja haluat tietää lisää isännöintipalveluistamme? Jätä tarjouspyyntö, niin kerromme, miten voisimme auttaa taloyhtiötänne. Tarjous ei sido teitä vielä mihinkään.

Soita asiantuntijalle

Onko asiallasi kiire? Voit myös soittaa asiantuntijoillemme.

Myynti
Markku Kulomäki
p. 050 574 7107