Sisällysluettelo

PARVEKKEET #

Asukkaan on huolehdittava parvekkeen puhtaanapidosta, kunnossapitovastuu on taloyhtiöllä Imuroinnilla ja lattian moppipesulla parveke pysyy siistinä. Parveketta ei saa pestä avovedellä, sillä poistoputki on mitoitettu sadeveden poisjohtamiselle.

Talvella parveke on tyhjennettävä liiasta lumesta. Jos lunta ei voi heittää pois parvekekaiteen yli, voi lumen viedä sangoissa kylpyhuoneeseen sulamaan.

Mattojen tomuttaminen huoneistoparvekkeella on poikkeuksetta kielletty. Näin ollen tomutus on tehtävä sille varatuilla paikoilla.

Mikäli parvekkeen lattialla käytetään puuritilöitä, tulisi ritilöiden pohjaan asentaa kumi-/muovi ”tassut”, jotta vältytään parvekepinnoitteen tarpeettomalta vaurioitumiselta. Sama asia koskee myös parvekkeella käytettäviä kalusteita.

Parvekkeelle voi asentaa omia antenneja ja satelliittilautasia vain kiinteistön omistajan luvalla. Näissä asioissa sinun tulee kääntyä isännöitsijätoimiston tai hallituksen puoleen. Asennusluvan saaneet lautasantennit täytyy aina asentaa parvekkeen reunojen sisäpuolelle.

PARVEKELASITUKSET #

Parvekelasitukset hankitaan usein parvekkeiden korjaustöiden yhteydessä. Parvekkeet voidaan lasittaa myös siten, että taloyhtiö hankkii lasittamista varten tarvittavat suunnitelmat ja viranomaisluvat ja tämän jälkeen ne osakkaat, jotka haluavat parvekkeensa lasittaa, hankkivat lasituksen omalla kustannuksellaan

Powered by BetterDocs