Isännöinti
Helsinki

Isännöintiä Helsingissä

SKH-Isännöinti tunnetaan luotettavana perheyhtiönä vuodesta 1982, joka kehittää valtavirrasta poikkeavia tekoja. Olemme jo yli 300 taloyhtiön luotettu kumppani. 

Me tahdomme olla osaavin ja luotetuin taloyhtiöiden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloyhtiöiden puolesta. Vaikka maailma muuttuu, tietyt perusasiat säilyvät ennallaan – ihmiset tahtovat asioida ihmisten kanssa. Kaiken toimintamme ytimessä on isännöintikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun ainutlaatuiseksi palvelulupaukseksi suomalaisessa isännöintimaailmassa.

Sitoudumme kehittämään taloyhtiösi toimintaa ja johtamista niin, että omistaminen on osakkaille palkitsevaa ja asuminen talossa on ilo. Teemme isännöintiä paremmin. 

Isännöinti

Isännöitsijätiimi

Tilipalvelut

Asukasviestintä

Taloyhtiön johtaminen

Isännöinnin ihmelääke

Isännöintipalvelut

Toimintamallimme perustuu
isännöintitiimiin, joka haastaa perinteisiä kaavoja. Asiantuntijamme muodostavat kolmen isännöitsijän tiimin, joka pitää huolta siitä, että yhteistyö hallituksen ja taloyhtiön kanssa on oikea-aikaista ja tehokasta. 

Palvelualue

Palvelemme kaikenkokoisia taloyhtiöitä pääkaupunkiseudulla ja toimintamme kasvaa myös koko Uudenmaan alueella.

Isännöinti Helsinki
Isännöinti Espoo
Isännöinti Vantaa

Asukkaat

Pikalinkit asiakkaille

Talokanava
Isännöitsijätodistus
Palvelupyynnöt
Hae ostonumero

Tapamme
toimia

Tarvitsetko tietoa taloyhtiön
toiminnasta? Olemme koonneet
sivustollemme kattavan tietopankin,
josta löydät kaikki tärkeimmät
taloyhtiön toimintaan ja asumiseen
liittyvät tiedot.

Valitse sopiva palvelupaketti

SKH:lla isännöinnin kokonaiskustannus muodostuu valitun palvelupaketin kiinteistä kuukausimaksuista sekä käytön mukaan määräytyvistä erillisistä palveluveloituksista. Asiakkaamme maksavat vain toteutuneesta ja tarvitsemastaan isännöinnistä. 

 

Taloyhtiön kirjanpito

Taloyhtiön tilitoimistopalvelut kiinteään kuukausihintaan. Tilitoimistopalveluiden lisäksi taloyhtiölle nimetään oma kirjanpitäjä, joka huolehtii talousarviosta ja sen reaalisaikaisesta seurannasta aina tilinpäätöksen asti.

Referenssit

Isännöimme yli 300 taloyhtiötä pääkaupunkiseudulla. Lue, mitä asiakkaamme kertovat meistä ja millaista palautetta saamme toiminnastamme.

Sovi veloitukseton kartoitus

Oletko taloyhtiön hallituksen jäsen ja haluat tietää lisää isännöintipalveluistamme? Pyydä meidät paikalle tai sovi etätapaaminen asiantuntijamme kanssa saadaksesi lisätietoa siitä, miten voisimme auttaa taloyhtiötänne. Kartoitus on veloitukseton eikä sido teitä vielä mihinkään.

Soita asiantuntijalle

Onko asiallasi kiire? Voit myös soittaa asiantuntijoillemme.

Katja Turunen
044 755 9031

Markku Kulomäki
050 574 7107