Asiakastyytyväisyys 4,1/5

Luotettava kumppani jo vuodesta 1982

Autamme asiakkaitamme pitämään parasta mahdollista huolta taloyhtiöistään. Olemme yli 300 taloyhtiön isännöitsijä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. 

 

Neljän tähden asiakastyytyväisyyttä

Kyselyssämme taloyhtiöiden hallituksen jäsenille saamme välittömästi kokousten jälkeen palautteen onnistumisestamme. Asiakkaamme arvioivat tyytyväisyyttään arvosanalla 4,1 / 5.

ISA-auktorisoitu isännöintitoimisto

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry on nimennyt vuoden 2018 ISA-yritykseksi SKH-Isännöinti Oy:n. SKH-Isännöinti Oy sai korkeimman pistemäärän auditoinnissa.

Referenssit

“SKH:n toiminta on avointa, läpinäkyvää ja asiakaslähtöistä. Olin hallituksen jäsen viime yhtiökokoukseen asti ja olin tyytyväinen SKH:n palveluun. Tekninen isännöinti on hyvä lisä “normaalin” isännöinnin lisäksi, sekä sähköiset viikkoraportit, joista selviää minne yhtiön rahoja menee.”

Isto Koivuniemi, hallituksen jäsen As Oy Heikunanpuisto

“SKH:n toiminta on selkeä, ammattitaitoinen ja ripeä. Olen tyytyväinen SKH:n isännöintipalveluihin: dokumentointi on hyvin hoidettu ja asiakirjat löytyvät helposti.”

Jukka Karhunen, puheenjohtaja As Oy Malminkatu 5

Asiakkaamme kertovat


“Hyvät systeemit ja pätevä isännöitsijä.”

 “Digitaalisuus korkealla tasolla. Nopea reagointi.”

 “Kaikki asiat hoituneet ajallaan, saa kiinni. Paketin voi valita tarpeen mukaan.”

 “Mielestäni meillä kaikki tiedottaminen ja muu yhteistyö on ollut aivan loistavaa.”

 “Hyvä isännöitsijä apunaan hienosti toimiva softa. Dokumentit aina ojennuksessa läppärin kautta saavutettavissa.”

 “Iso organisaatio, missä isännöinti ei ole yhden henkilön harteilla. Tämän vuoksi asiat etenevät. Muutaman vuoden ajalta nyt kokemusta ja vasta pääsee vertaamaan, miten laskutuspuoli vertautuu aiempiin vuosiin. Nyt voi myös tarkastella, onko valitsemamme isännöintisopimuspaketti juuri meille se oikea.”


“Tehokas toiminta kuitenkin ihmisläheinen. Hyvin mukana tarjouskilpailuissa, ettei ainoastaan hallituksen tarvitse päättää.”

 “Taloyhtiön asioista on hoidettu hyvin ja vaikeimmatkin asiat ovat tulleet hoidetuiksi. Teknisen isännöitsijän apu on ollut merkittävä.”

“Hyvät systeemit ja pätevä isännöitsijä.”

 “Aina saa apua ja viesteihin reagoidaan. Hoitavat omatoimisesti esimerkiksi vakuutusyhtiöiden kilpailutuksen.”

 “Hyväst prosessit. Taloushallinnon työkalut erinomaiset. Seurantavälineet erinomaiset. Reaaliaikaista tietoa helppo saada. Asiantuntijapalvelut saatavissa.”

 “Kaikki toiminut ainakin tähän asti hyvin. Viikkokirje on hyvä.”

Kiinnostuitko?

Oletko taloyhtiön hallituksen jäsen ja haluat tietää lisää isännöintipalveluistamme? Jätä tarjouspyyntö, niin kerromme, miten voisimme auttaa taloyhtiötänne. Tarjous ei sido teitä vielä mihinkään.

Soita asiantuntijalle

Onko asiallasi kiire? Voit myös soittaa meille.

Myynti
Markku Kulomäki
p. 050 574 7107