Erikseen ilmoitettavat kokouspalkkiot

LOMAKE ERIKSEEN ILMOITETTAVISTA KOKOUSPALKKIOISTA

 

Palkkiot maksetaan oheisen lomakkeen tietojen ja yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti. Kaikki kokouspalkkiot maksetaan kaksi kertaa vuodessa: kesä- ja joulukuussa. Maksamisen edellytyksenä on, että henkilön maksutilitiedot ja henkilötunnus on toimitettu isännöitsijätoimistoon 25.5. tai 25.11. mennessä (paras tapa tähän on hallituksen järjestäytymiskokouksessa kirjattu linkki). Ellei voimassa olevaa verokorttia ole toimitettu ennen maksamista, suoritetaan ennakonpidätys 60 % mukaisesti.

 

Lomakkeen löydät tästä: Lomake Erikseen Ilmoitettavista Kokouspalkkioista

 

Huom! Taloyhtiön hallitusten jäsenten ei tule kirjata lomakkeelle hallituksen kokousten osallistumistietoja. Isännöitsijätoimisto käsittelee automaattisesti hallituksen kokousten läsnäolotiedot julkaistujen kokouspöytäkirjojen perusteella kokouspalkkioiden maksamisen yhteydessä.

Lomakkeella ilmoitetaan kokouksen osallistumistiedot seuraavissa tilanteissa:

  1. Olet hallituksen jäsen ja osallistut muuhun kuin hallituksen kokoukseen. Kokous voi liittyä esimerkiksi korjaushankkeeseen. Korjaushankkeeseen liittyviä kokouksia ovat mm. korjaushankkeen suunnittelu-, työmaa- ja urakkakokous.
  2. Et ole hallituksen jäsen vaan osallistut taloyhtiön kokoukseen muussa roolissa. Olet esimerkiksi asiantuntijana kokouksessa tai osallistut yhteispihatoimikuntien ja taloyhtiön korjaushankkeisiin liittyvään kokoukseen.