Erikseen ilmoitettavat kokouspalkkiot

Hallituksen palkkioiden ja kulujen maksatuskäytännöt

Isännöitsijätoimisto maksaa hallituksen kokouspalkkiot kaksi kertaa vuodessa. Virallisten (julkaistuiksi asti edenneiden) hallituksen kokousten osalta kokouspalkkiot maksetaan automaattisesti läsnäolomerkintöjen perusteella.

Mikäli taloyhtiössä maksetaan kuukausi- tai vuosiperusteista palkkiota, tämä osuus maksetaan myös kaksi kertaa vuodessa (aina kyseiseen maksupäivämäärään saakka laskettuna).

Työmaakokousten ja vastaavien tapahtumien (ns. hankekokoukset), joista hallitus on oikeutettu yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti palkkioon, tiedot on ilmoitettava Talokanavan kautta (www.skh.fi –> kirjaudu talokanavaan –> Talon tietokeskus –> Hallinto –> erikseen ilmoitettavat kokouspalkkiot). Keräämme osallistujatiedot palkkioiden maksuun automaattisesti Talokanavasta myös kaksi kertaa vuodessa.

Huom. Hallituksen jäsenet voivat halutessaan ilmoittaa kokouspalkkiotietoja toistensa puolesta ja kaikki näkevät ajantasaisen palkkiotilanteen.

Hallituksen jäsenen tulee tarkistaa ja päivittää omat tietonsa Talokanavassa (www.skh.fi –> kirjaudu talokanavaan –> Omat tiedot). Pakolliset tiedot maksua varten ovat henkilötunnus ja pankkitilin numero.

Verokortti on toimitettava sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@skh.fi, vaikka tiedot on täytetty Talokanavaan. Verottajan ohjeiden mukaan verokortti on toimitettava. Mikäli verokortti on jo SKH:lle toimitettu, ei sitä tarvitse uudelleen toimittaa.

Korvaukset kuluista:
Hallituksen jäsenen maksamista taloyhtiön hankinnoista maksetaan hyvitys. Hallituksen jäsenen tulee toimittaa selvitys tekemistään hankinnoista. Tämä tulee tehdä sähköisesti: https://www.skh.fi/kulukuitti/