Rekry

Tule meille töihin tai työharjoitteluun

Tarjoamme työtä sellaisille oman alansa osaajille, jotka haluavat kehittyä työssään jatkuvasti. Isännöintipalvelu on työtä ihmisten kanssa ja heidän arjessaan. Onnistuminen isännöintialalla edellyttää ammatillisten taitojen ohella sosiaalisia taitoja ja pelisilmää nähdä itsensä osana jatkuvaa menestystä hakevaa joukkuetta.

Globaalissa taloudessa isännöinti on suhdanteista riippumaton turvallinen uravalinta. Digitaalinen toimintamallimme on tehokas ja ekologinen tapa toimia.

Koulutamme jatkuvasti uusia ammattilaisia isännöintialalle. Isännöitsijöiksi aikovien silmissä haluamme olla toimialan houkuttelevin työ- ja työssäoppimispaikka.

Taloyhtiöiden korjaustoiminnan projektijohtamisen tehtäviin koulutamme projektiosaamista jo aikaisemmissa työtehtävissään hoitaneita isännöintialalle tähtääviä henkilöitä. Jos olet hakeutumassa isännöitsijän ammattiin ja haluat erikoistua korjausprojektien johtamiseen, SKH on aina vaihtoehto työssäoppimispaikaksi.

Tee vapaamuotoinen hakemus työ- tai työssäoppimispaikasta lähettämällä sähköposti osoitteeseen juha.kulomaki(at)skh.fi.

AVOIMET TYÖPAIKAT

 

Isännöitsijäksi ilman iltakokouksia ja yhtiökokouksia?

Sinä isännöintialan ammattilainen tai yrittäjä missä vain Suomessa! Haemme Smart isännöitsijää ja teknistä isännöitsijää, operoimaan etänä pääkaupunkiseudun asiakkaita. Edellytämme, että  videoneuvottelu ja toiminnanohjausjärjestelmä työvälineinä kiinnostavat!

Etsimme myös yhtiökokousedustajaa Helsingin toimipisteeseemme, työsi on lisäksi isännöinnin uusasiakashankinta, ilman isännöitsijän perinteisiä työtehtäviä.

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen juha.kulomaki (at) skh.fi