Tapamme
toimia

Tapamme toimia

Johdamme tiedolla
– toteutamme taidolla

Vuodesta 1982 lähtien olemme erikoistuneet tuottamaan monipuolisia, tehokkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita erilaisille taloyhtiöille, joille isännöinnin kankeat standardit eivät enää riitä.

Sitoudumme kehittämään taloyhtiösi toimintaa ja johtamista niin, että omistaminen on osakkaille palkitsevaa ja asuminen talossa on ilo. Vastaamme asiakkaidemme yksilöllisiin ja nopeasti muuttuviin tarpeisiin kehittämällä toimintaamme alan etujoukoissa, hyödyntämällä digitalisaation mahdollisuuksia ja kuuntelemalla asiakkaiden toiveita ja tarpeita.

Datavalvomo

Talokanava

Taloyhtiövastuu

Enemmän osaamista, vähemmän kuluja

Toimintamallimme on tehokas: taloyhtiösi saa tuekseen yhden vastuullisen isännöitsijän, joka vastaa taloyhtiön arjesta. Isännöinti on kuitenkin enemmän kuin arkea ja siksi tulevaisuutta suunnittelee talojohtaja ja toimeenpanossa auttaa puolestaan tekninen isännöitsijä. Kanssamme saat enemmän tunteja ja osaamista edullisemmin. 

Lähellä tai etänä – tavoitat isännöitsijäsi

Johdamme tiedolla ja toteutamme taidolla. Olemme kehittäneet taloyhtiöille Datavalvomon, jonka ansiosta taloyhtiön avainluvut ovat koko hallituksen käytössä. Tehostamme isännöinnin tehtäviä digitaalisilla työkaluilla ja etäkokouksilla, jolloin isännöinti on taloyhtiöllesi saavutettavaa ja avointa. Lähetämme laskut aina ensin hallitukselle tarkastettavaksi. 

Joustava palvelu, tyytyväiset asiakkaat

Voit valita perinteisen SKH Isännöinnin, SMART Isännöinnin tai Taloyhtiön kirjanpidon – skaalaudumme juuri taloyhtiösi tarpeeseen.  Tehokkaan toimintamallimme ansiosta hinnoittelummekin on avointa, ennustettava ja aina reilua! Siksi asiakkaamme antavat meille arvosanan 4,1/5 asiakastyytyväisyydestä.

Neljän tähden asiakastyytyväisyyttä

4,1 / 5 on arvosana, jonka asiakkaamme antavat tyytyväisyydestä palveluihimme

Viestintä

Talokanava toimii taloyhtiön viestintäkanavana verkossa. Toimitamme joka perjantai viikkokoosteen taloyhtiön tapahtumista kaikille osakkaille ja hallitukselle erikoispainoksen, jossa mm. laskun kuvat aina ennen niiden maksua! Hallitukselle tarjoamme myös Voimanäytön ja  reaaliaikaisen kvartaaliraportin, jossa on  talousarvion seuranta ja erittely  kustannuspaikkakohtaisesta tuloslaskelmasta! 

Isännöintitiimin rooli

Isännöintitiimi koostuu asiantuntijoista, jotka auttavat pitämään taloyhtiöstä huolta nyt ja tulevaisuudessa. Isännöitsijä huolehtii ja valvoo taloyhtiön arjessa ja varmistaa taloyhtiön arjen sujuvuuden. Talojohtaja johtaa taloyhtiön tulevaisuutta: kartoittaa ja suunnittelee tulevia korjauksia, hoitojäämän tavoitetta ja asumisen tulevaisuutta. Tekninen isännöitsijä on palvelupyyntöjen, korjausten ja hankintojen toteuttaja.

Taloyhtiön vuosikello

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. SKH-mallissa on tarkkaan määritelty, miten isännöitsijät ovat taloyhtiösi tukena vuoden eri vaiheissa. Me huolehdimme siitä, että asiat käydään läpi oikeina ajankohtina, jotta niiden toimeenpanolle jää riittävästi aikaa. 

Isännöinnin palvelut lyhyesti

  • Huolehtiminen kiinteistöstä ja rakennuksesta hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti
  • Yhtiön päivittäisen hallinnon hoitaminen hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti
  • Yhtiön kirjanpidosta vastaaminen siten, että se on lainmukainen ja varainhoito on luotettavalla tavalla järjestetty