Isännöinnin tuotteet

Isännöinnin tuotteet

Valitse sopiva isännöinti taloyhtiöllesi

Laaja ja monipuolinen SKH-Isännöinti takaa, että taloyhtiösi asiat ovat aina asiantuntevassa hoidossa ja kaikki lakisääteiset velvollisuudet täyttyvät. 

SKH-Isännöinti joustaa taloyhtiön ja hallituksen tarpeiden mukaan. On tavallista, että isännöinnin palvelukokonaisuus muuttuu taloyhtiön tilanteen ja hallituksen mukaan. 

Silloin voit helposti vaihtaa tuotteesta toiseen – lupauksemme on, että teemme parempaa isännöintiä olipa tarpeesi mikä tahansa.

Isännöinti

Isännöitsijätiimi

Datavalvomo

SKH Smart Plus on suosituin tuotteemme ja oma suosituksemme useimmille taloyhtiöille

Miten valita oikea Isännöinnin tuote?

Isännöinnin kokonaiskustannuksiin vaikuttaa eniten se, mihin kellonaikaan ja missä isännöinti työskentelee hallituksen kanssa. Se mikä sopii toiselle hallitukselle, ei välttämättä sovi toisella. Kun taloyhtiön hallitus vaihtuu, usein tarpeetkin muuttuvat. Isännöinnin palvelupakettia voi aina muuttaa kesken sopimuskauden. 

Kaikki isännöintituotteemme sisältävät aina Datavalvomon, joka seuraa taloyhtiön tärkeitä lukuja reaaliajassa.

Tapamme
toimia

Tarvitsetko tietoa taloyhtiön
toiminnasta? Olemme koonneet
sivustollemme kattavan tietopankin,
josta löydät kaikki tärkeimmät
taloyhtiön toimintaan ja asumiseen
liittyvät tiedot.

Isännöinnin
tehtäväluettelo

Isännöinnin hinta määräytyy tarpeenne mukaan, joustavasti. SKH Smart palvelussa hinta muodostuu taloyhtiön koon ja rakennusvuoden mukaan. Pyydä tarjous, niin saat taloyhtiönne tietojen mukaan lasketun tarjouksen palvelupaketin vuosihinnasta.

Taloyhtiön
viestintä

Avoimen viestinnän ansiosta tunnet taloyhtiösi tapahtumat ja talouden! Hinnoittelumallimme on taloyhtiön näkökulmasta avoin, ennustettava ja aina reilu! Laskut toimitamme aina ensin hallitukselle ennen kuin ne menevät maksuun. Lisäksi taloyhtiön arjesta astaa isännöitsijä tukenaan talojohtaja ja tekninen isännöitsijä.

Kiinnostuitko?

Oletko taloyhtiön hallituksen jäsen ja haluat tietää lisää isännöintipalveluistamme? Jätä tarjouspyyntö, niin kerromme, miten voisimme auttaa taloyhtiötänne. Tarjous ei sido teitä vielä mihinkään.