Palvelut
taloyhtiöille

Palvelut taloyhtiöille

Teemme isännöintiä paremmin

SKH-Isännöinti tunnetaan luotettavana perheyhtiönä vuodesta 1982, joka kehittää valtavirrasta poikkeavia tekoja. Olemme jo yli 300 taloyhtiön luotettu kumppani.

Me tahdomme olla osaavin ja luotetuin taloyhtiöiden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloyhtiöiden puolesta. Vaikka maailma muuttuu, tietyt perusasiat säilyvät ennallaan – ihmiset tahtovat asioida ihmisten kanssa. Kaiken toimintamme ytimessä on isännöintikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun ainutlaatuiseksi palvelulupaukseksi suomalaisessa isännöintimaailmassa.

Sitoudumme kehittämään taloyhtiösi toimintaa ja johtamista niin, että omistaminen on osakkaille palkitsevaa ja asuminen talossa on ilo. Teemme isännöintiä paremmin.

Luotettava kumppani

Joustava hinnoittelu

Enemmän osaamista

Perinteinen isännöinti

Perinteinen isännöintipalvelu kattaa kaiken. Taloyhtiösi asioita hoitaa nimetty, osaava ja aktiivinen isännöitsijä, jolta hallituksenne saa henkilökohtaista ja ripeää palvelua kaikissa tilanteissa. Lisäksi taloyhtiöstäsi huolehtii ammattitaitoisten osaajien tiimi, kuten talojohtaja ja tekninen isännöitsijä sekä monia muita tärkeitä osaavia ammattilaisia erilaisissa työnkuvissa.

SKH SMART Isännöinti

Smart Isännöintipalveluun kuuluvat kaikki täyden isännöinnin palvelut. Edulliseen hintaan pääsemme digitalisaation ja uusien toimintatapojen ansiosta. Ajoittamalla toiminta oikein sekä käyttämällä koko SKH:n organisaatiota operatiiviseen toimintaan, taloyhtiönne saa joustavaa ja edullista isännöintiä. 

Tapamme toimia

Avoimen viestinnän ansiosta tunnet taloyhtiösi tapahtumat ja talouden! Hinnoittelumallimme on taloyhtiön näkökulmasta avoin, ennustettava ja aina reilu! Laskut toimitamme aina ensin hallitukselle ennen kuin ne menevät maksuun. Lisäksi taloyhtiön arjesta vastaa isännöitsijä tukenaan talojohtaja ja tekninen isännöitsijä. 

Neljä tähden asiakastyytyväisyyttä

4,1 / 5 on arvosana, jonka asiakkaamme antavat tyytyväisyydestä palveluihimme

Referenssit

Isännöimme yli 300 taloyhtiötä pääkaupunkiseudulla. Lue, mitä asiakkaamme kertovat meistä ja millaista palautetta saamme toiminnastamme.

Kiinnostuitko?

Oletko taloyhtiön hallituksen jäsen ja haluat tietää lisää isännöintipalveluistamme? Jätä tarjouspyyntö, niin kerromme, miten voisimme auttaa taloyhtiötänne. Tarjous ei sido teitä vielä mihinkään.

Taloyhtiön kirjanpito

Lähetämme vakiomuotoisen kirjanpitopalveluiden sopimusluonnoksen sähköpostiisi. Sopimusluonnoksen tilaaminen ei sido sinua vielä mihinkään ja se on vain tarkastelua varten.