Nyt tarvitaan asiantuntijuutta
– isännöinnin ihmelääkettä

Nyt tarvitaan asiantuntijuutta
– isännöinnin ihmelääkettä

Miksi SKH?

Enemmän osaamista, vähemmän kuluja

Toimintamallimme on tehokas: taloyhtiösi saa tuekseen yhden vastuullisen isännöitsijän, joka vastaa taloyhtiön arjesta. Isännöinti on kuitenkin enemmän kuin arkea ja siksi tulevaisuutta suunnittelee talojohtaja ja toimeenpanossa auttaa puolestaan tekninen isännöitsijä. Kanssamme saat enemmän tunteja ja osaamista edullisemmin. 

Lähellä tai etänä – tavoitat isännöitsijäsi

Johdamme tiedolla ja toteutamme taidolla. Olemme kehittäneet taloyhtiöille Datavalvomon, jonka ansiosta taloyhtiön avainluvut ovat koko hallituksen käytössä. Tehostamme isännöinnin tehtäviä digitaalisilla työkaluilla ja etäkokouksilla, jolloin isännöinti on taloyhtiöllesi saavutettavaa ja avointa. Lähetämme laskut aina ensin hallitukselle tarkastettavaksi. 

Joustava palvelu, tyytyväiset asiakkaat

Voit valita perinteisen SKH Isännöinnin, SMART Isännöinnin tai Taloyhtiön kirjanpidon – skaalaudumme juuri taloyhtiösi tarpeeseen.  Tehokkaan toimintamallimme ansiosta hinnoittelummekin on avointa, ennustettava ja aina reilua! Siksi asiakkaamme antavat meille arvosanan 4,1/5 asiakastyytyväisyydestä.

Ratkaisumme

Isännöinnin ihmelääke

Enemmän osaamista ja aikaa, vähemmän kuluja

Me uskomme siihen, että isännöinti on tiimityötä, mutta taloyhtiö tarvitsee isännöitsijän, joka pitää langat käsissään. Me tarjoamme taloyhtiölle isännöitsijän, joka vastaa taloyhtiön arjesta, mutta saa tukea taloyhtiön pitkän tähtäimen suunnitelmiin ja toimenpiteiden toteutukseen. Näin isännöinti palvelee taloyhtiön arkea, mutta kartoittaa samalla tulevaisuutta ja varmistaa, että palvelupyynnöt, korjaukset ja hankinnat etenevät sovitusti. 

Meillä saat aikaa! SKH-Isännöinnin taikaluku on käytössäsi olevien asiantuntijoiden lukumäärä – se on meillä ylivoimaisesti alan suurin. 

Isännöitsijä
Huolehtii ja valvoo taloyhtiön arjessa ja varmistaa taloyhtiön arjen sujuvuuden ja on hallituksen käytettävissä kokouksiin normaalina työaikana etäyhteyksin.

Talojohtaja
Johtaa taloyhtiön tulevaisuutta: kartoittaa ja suunnittelee 
tulevia korjauksia, hoitojäämän tavoitetta ja asumisen tulevaisuutta. Talojohtaja osallistuu yhtiökokoukseen ja tulee paikan päälle arjesta poikkeavissa tilanteissa. 

Tekninen isännöitsijä
Palvelupyyntöjen, korjausten ja hankintojen toteuttaja, joka 
vastaa palvelupyyntöjen toimeenpanosta ja on korjausten ja hankintojen suorittaja. 

Mitä saat meiltä?

Isännöintipalvelut

Laaja ja monipuolinen SKH Isännöinti takaa, että taloyhtiösi asiat ovat aina hyvässä, asiantuntevassa hoidossa ja kaikki lakisääteiset velvollisuudet täyttyvät olipa taloyhtiösi tilanne mikä tahansa. Voit valita perinteisen isännöinnin tai SMART Isännöinnin, jossa hyödynnetään digitaalisuutta. 

Taloyhtiön viestintä

Talokanava toimii taloyhtiön viestintäkanavana verkossa. Toimitamme joka perjantai viikkokoosteen taloyhtiön tapahtumista kaikille osakkaille ja hallitukselle erikoispainoksen, jossa mm. laskun kuvat aina ennen niiden maksua! Hallitukselle tarjoamme myös Voimanäytön ja  reaaliaikaisen kvartaaliraportin, jossa on  talousarvion seuranta ja erittely  kustannuspaikkakohtaisesta tuloslaskelmasta! 

Taloyhtiön vuosikello

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. SKH-mallissa on tarkkaan määritelty, miten isännöitsijät ovat taloyhtiösi tukena vuoden eri vaiheissa. Me huolehdimme siitä, että asiat käydään läpi oikeina ajankohtina, jotta niiden toimenpanolle jää riittävästi aikaa. 

Neljän tähden asiakastyytyväisyyttä

4,1 / 5 on arvosana, jonka asiakkaamme antavat tyytyväisyydestä palveluihimme. 

Referenssit

Isännöimme yli 300 taloyhtiötä pääkaupunkiseudulla. Lue, mitä asiakkaamme kertovat meistä ja millaista palautetta saamme toiminnastamme.

Kiinnostuitko?

Oletko taloyhtiön hallituksen jäsen ja haluat tietää lisää isännöintipalveluistamme? Jätä tarjouspyyntö, niin kerromme, miten voisimme auttaa taloyhtiötänne. Tarjous ei sido teitä vielä mihinkään.

Onko asiallasi kiire? Voit myös soittaa asiantuntijoillemme.

Myynti
Markku Kulomäki
p. 050 574 7107