SKH hallituksen kokouksissa

Asiakasyhtiöidemme hallitusten jäsenille toimitettu viesti 16.3.2020:

SKH työntekijöiden osallistuminen hallituksen kokouksiin

Otamme vakavasti Koronavirustilanteen ja aiheen ympäriltä annetut kehoitukset. Haluamme myös suojella työntekijöitämme ja edelleen asiakkaitamme tilanteessa.

Isännöitsijä tai muu SKH työntekijä ei toistaiseksi osallistu fyysisesti hallituksen kokouksiin tai muihin tapaamisiin. Jos hallitus kokee, että isännöitsijän fyysinen läsnäolo on pakollista: sovithan asian isännöitsijän kanssa erikseen. Muussa tapauksessa isännöitsijä tulee kokoukseen hallituksen WhereBy kokoushuoneen kautta (linkki hallituksen perjantaikirjeellä).
Poikkeus:
Yhtiökokoukseen kyllä tulemme (ei Smart sopimuksen mukaisissa taloissa) ja yhtiökokoukseen tarjoamme osakkaille etäyhteysmahdollisuuden jota todella toivomme ihmisten käyttävän.
Yhtiökokoustilojen paikkavarausten perumisia on jo tullut ja varmasti tulee lisää, tämän asian tiimoilta tiedoitamme hallituksia myöhemmin tänään.

SKH tilat eivät ole toistaiseksi käytettävissä kokouksiin, vaikka kokous sinne olisikin sovittu. Isännöitsijän ilmoituksella tästä säännöstä voidaan poiketa.

Ystävällisin terveisin

Juha Kulomäki
Toimitusjohtaja
SKH-Isännöinti Oy