SKH Isännöinnin kirje kiinteistönvälittäjille

SKH Isännöinnin kirje kiinteistönvälittäjille

Uutta SKH Isännöinnissä: Taloyhtiön omistusrakenne isännöitsijäntodistuksella vakiona!

Meille palvelun laatu on tärkeää. Sen lisäksi, että haluamme palvelle asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, haluamme pystyä mahdollistamaan asiakkaidemme palveluntarjoamisen onnistumisen työssään.
Olemme toiminnassamme kiinnittäneet huomiota siihen, että asunnon myyminen olisi isännöimissämme kohteissa mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Esimerkkinä tästä toimintakertomuksemme lisätty taloyhtiön omistusrakenne, joka kertoo heti lukijalleen muun muassa sen, kuinka monta huoneistoa on osakkaiden omassa käytössä.


Suomen laadukkainta isännöintiä

Tiesitkö, että SKH Isännöinnin laatu on arvioitu Suomen parhaaksi. Isännöinnin Auktorisointi ISA ry on nimennyt SKH:n vuoden ISA-yritykseksi.
Voit lukea lisää toiminnastamme ja samastamme tunnutuksesta blogistamme: täältä.

Toiveita isännöinnille?

Onko sinulla muita toiveita isännöitsijältä tilattavaan myyntiin liittyvään asiakirjapakettiin? Kerro toiveesi ja katsotaan voitaisiinko se toteuttaa. Toteutukseen päätyneistä ideoista ja niiden ehdottajasta toki raportoimme myös asiakaskunnallemme 😊
Kerro ajatuksesi tähän väylään, nimellä tai ilman tämän linkin kautta.

Uusi tuote ja yhteistyötä?

Olethan kuullut jo uudesta SMART tuotteestamme www.skh.fi/smart . Mikäli yhtiökokoustilanteet ovat sinulle tuttuja, niin meillä voi olla tarjota sinulle oman välitystyösi oheen ja sitä tukemaan ennenkuulumattoman yhteistyön mahdollisuuksia. Etsimme juuri sinua. Olethan rohkeasti yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Ystävällisin terveisin

Juha Kulomäki
Toimitusjohtaja
044 334 3476, juha.kulomaki@skh.fi

SKH-Isännöinti Oy