Tarjous

Tarjous isännöinnistä on klikkauksen päässä

Mahtavaa, että isännöintipalvelumme kiinnostaa. Ennen tarjouksen pyytämistä saanemme esittäytyä lyhyesti.

SKH Isännöinti Oy on alan suurin perheyritys pääkaupunkiseudulla. Tunnemme kasvavan pääkaupunkiseudun kiinteistöt ja toimintakulttuurin jo vuodesta 1982 lähtien. Olemme erikoistuneet tuottamaan monipuolisia, tehokkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita erilaisille taloyhtiöille, joille isännöinnin kankeat standardit eivät enää riitä.

Suurin eromme moniin muihin alan toimijoihin on isännöinnin niin sanottu ryhmätyömallimme

Meillä taloyhtiön tukena on perinteisen isännöitsijän ja teknisen isännöitsijän sijaan kolme isännöitsijää. Näin parannamme isännöinnin sujuvuutta, levennämme käytössäsi olevaa asiantuntemusta ja tehostamme tavoitettavuutta. Tutustu ryhmätyömalliimme täällä.

Ryhmätyömalli yhdistettynä omaan toiminnanohjausjärjestelmäämme takaa aina isännöinnin saumattoman sujuvuuden ja kustannustehokkuuden. Olemme pystyneet pienentämään merkittävästi monien taloyhtiöiden isännöintikustannuksia tinkimättä tuumaakaan isännöintipalveluiden laadusta. Voit tutustua lisää monipuolisiin hallituksen jäsenten käytössä oleviin sähköisiin työkaluihin täältä.

Toivottavasti saamme antaa myös teidän taloyhtiöllenne tarjouksen isännöintipalveluista. Pyydä tarjous helposti alla olevasta linkistä. Muista, että tarjous ei sido tai velvoita teitä mihinkään.Pyydä tarjous isännöintipalvelusta