Yhtiökokouksen pitopaikasta

Asiakasyhtiöidemme hallitusten jäsenille toimitettu viesti 16.3.2020:

Yhtiökokouksen pitopaikka

Koronaviruksen johdosta osa kokouspaikoista (vanhainkodit, koulut, hotellit….) ovat peruneet tilavarauksia keväälle. On syytä varautua laajempaankin kokoustilojen puutteeseen.

Näin ollen pyydän seuraavaa:
Jokaisen puheenjohtajan tulisi miettiä ja tähän viestiin vastaamalla ilmoittaa, missä taloyhtiön omissa tiloissa (tai asunnossa) yhtiökokous tullaan pitämään jos nykyinen tilavaraus perutaan.
On tärkeää, että tila on mietitty ja ilmoitettu etukäteen nyt viikon sisällä, koska tilanteen tulleen kokouskutsua tehdessä ja lähetettäessä asioiden selvittäminen ei ole mahdollista.

Tilan minimikriteerit ovat:
isännöitsijälle pöytä, tuoli ja kuuluva matkapuhelinverkko (tai netti).
Muistathan, että yhtiökokoukseen osakkaille mahdollistetaan myös etäosallistuminen. Tilan ei siis tulisi olla liian kaikuisa ja sen tulisi olla muutenkin etälähetykseen soveltuva. Toki mahdollisuuksia on aina rajoitetusti kun taloyhtiön tiloissa ollaan, se on selvä. Jos taloyhtiössä ei kertakaikkiaan ole tilaa, johon kaikki mahtuvat, ei asialle voi mitään muuta kuin etukäteen kehoitta osallistumaan etänä. Pidetään kokous siinä tilassa, mikä paras mahdollinen on.

Ystävällisin terveisin
Juha Kulomäki
Toimitusjohtaja
SKH-Isännöinti Oy