Palveluhinnasto

Slide 1
PALVELUMME ❯ PALVELUHINNASTOT
Jopa puolet edullisempi


SKH:n palveluhinnastot

Tältä sivulta löydät kootusti tietoa SKH:n isännöintipalveluiden hinnoista.

SKH:ssa isännöinnin kokonaiskustannus muodostuu kolmesta kokonaisuudesta: valitun palvelupaketin kiinteästä kuukausimaksusta, DataValvomo & Raportointi -digityökalupakin lisenssistä sekä palveluveloituksista, joiden hinnoittelun taloyhtiö voi valita kiinteänä tai käytön mukaan määräytyvinä. Lisäksi taloyhtiö voi halutessaan hyödyntää vapaaehtoisia lisäarvopalveluita erillisen hinnaston mukaisesti. Hinnoittelumallistamme voit lukea lisää täältä.

1. SKH:n palvelupakettien hinnoittelu

SKH:n isännöintipalvelupakettien, SKH Smartin ja SKH isännöintipalvelun, hinta muodostuu taloyhtiön koon ja rakennusvuoden mukaan. Pyydä tarjous, niin saat taloyhtiönne tietojen mukaan lasketun tarjouksen palvelupaketin vuosihinnasta.

Tutustu isännöinnin tehtäväluetteloon täällä.


2. DataValvomo & Raportointi -työkalupakki

SKH:n viestintä- ja raportointityökalut tekevät taloyhtiösi huolenpidosta helppoa ja vaivatonta. SKH Datavalvomo & Raportointi –työkalupakki sisältää monia työkaluja, joiden avulla tehostat taloyhtiösi johtamista ja pidät kulut kurissa. Lue lisää DataValvomo & Raportointi -työkaluista.

SKH DataValvomo & Raportoinnin hinnasto:

  • Kun alle 10 hstoa €/kk -> 79,00 €
  • Kun 10–19 hstoa €/kk -> 96,00 €
  • Kun 20–29 hstoa €/kk -> 125,00 €
  • Kun 30–39 hstoa €/kk -> 154,00 €
  • Kun yli 40 hstoa €/kk -> 171,00 € 

Lisäpalveluna käyttöveden päämittarin seuranta 15 €/kk valinnan mukaan, joko kuukausittaisena käsisyöttönä tai lähes reaaliaikaisella Vuotovahdilla (laitehankinta taloyhtiöltä). Läpilaskutettaviin hallinnon kustannuksiin lisätään yleiskuluosuus 12 %. Näitä ovat mm. postitusmaksut, kaupparekisterimuutokset, asukasrekisteriotteet, yhtiöjärjestysten nouto, luottotietokyselyt ja vastaavat muista palveluista haettavat tiedot sekä sähköisen allekirjoituksen kulut.


3. Palveluveloitukset – valitse hinnoittelu käytön mukaan tai kiinteänä

Isännöintitoimintaan liittyvät palveluveloitukset taloyhtiö voi valita laskutettavan joko toteutuneen käytön mukaan tai kiintään kuukausihintaan. Valitse jompikumpi palveluveloitusten hinnoittelumalli:

A) Palveluveloitukset käytön mukaan on järkevä valinta taloyhtiölle, joka elää korjaussuunnitelmassa rauhallista ajanjaksoa. Lue lisää SKH:n läpinäkyvästä ja asiakaslähtöisestä hinnoittelumallista.

B) SKH Vakaa sisältää palvelupyyntöjen toimenpidemaksut, teknisen isännöinnin selvitystöiden perusmaksut, vuokra- ja vastikemaksujen manuaaliset kohdistukset, osakasremontin kirjaamiset huoneistorekisteriin, varoituksien ja huomautusten laadinnan sekä ostokorvaukset hankinnoista ja korjauksista.


Vapaaehtoiset lisäarvopalvelut

Vapaaehtoiset lisäarvopalvelut liittyvät usein hieman harvemmin eteen tuleviin toimenpiteisiin, joissa isännöinti voi toimia taloyhtiön tukena. Lisäarvopalvelut voivat liittyä esimerkiksi korjaushankkeisiin, projektinjohto- tai rakennuttamispalveluihin.