Hallituksen käsikirja

Hallituksen käsikirja

SKH Isännöintimalli

Isännöintipalvelu on SKH:ssa ratkaistu uudella tavalla. Digitaalisuutta hyödyntävät toimintamallit mahdollistavat avoimen, ammattimaisen ja luotettavan asiakaskokemuksen. Isännöinnin Auktorisointi ISA ry on nimennyt SKH:n vuoden 2018 ISA-yritykseksi. SKH on alan suurin perheyritys pääkaupunkiseudulla, intohimoinen isännöintialan kehittäjä ja edelläkävijä, yli 35-vuoden kokemuksella.

https://www.skh.fi/skhn-isannoinnin-laatu-on-arvioitu-suomen-parhaaksi/

SKH tapaan toimia kannattaa ehdottomasti tutustua täältä: https://www.skh.fi/tapamme-toimia/ 

Isännöitsijätoimiston ja isännöitsijän tehtävät

SKH isännöitsijätoimisto tuottaa asiakastaloyhtiölle isännöintipalvelun. Palvelun laajuudesta ja toteutustavasta on sovittu isännöintisopimuksessa. Isännöintisopimus­kokonaisuus muodostuu isännöintisopimuksesta, tehtävä-luettelosta, palveluhinnastoista ja lisäksi alkuperäiseen sopimukseen liittyvistä asiakirjoista, joita ovat tarjouspyyntö, tarjous ja mahdolliset sopimus-neuvottelupöytäkirjat.

Isännöintisopimuksen tehtäväluettelo ja voimassa olevat palveluveloitushinnastot ovat hallituksen nähtävillä Talokanavassa.

Päävastuullinen isännöitsijä on kokonaisvastuussa asiakasyhtiöstä ja vastaa siitä, että yhtiö saa SKH Isännöintisopimuksen mukaista isännöintipalvelua. Hallinnollinen isännöitsijä keskittyy työssään kokonaisuuden hallintaan ja toimii tiiviissä yhteistyössä hallituksen puheenjohtajan ja hallituksen kanssa. SKH-Isännöinti Oy on ISA-auktorisoitu isännöitsijätoimisto ja Suomen Isännöintiliitto ry:n jäsen.

Riskienhallinta taloyhtiössä

Tutustu ja hahmota riskienhallinnan kokonaisuus ja pohdi tilannetta oman taloyhtiösi kautta
Opas: Riskienhallinta Taloyhtiössä
Taloyhtiön Stressitesti

Talokanava hallitustyössä

SKH Isännöinnissä Talokanava taloyhtiön tietoportaalina toimii tärkeässä roolissa. Talokanavasta löydät kaiken tiedon aina tositasolle ja sähköpostikirjeenvaihtoon saakka, joka isännöinnilläkin on käytettävissään.
Opas: Talokanava

Taloyhtiön hyvä hallintotapa

Tutustu Taloyhtiön hyvä hallintotapa -suositukseen.
Suosituksen ovat valmistelleet ja julkaisseet Suomen Kiinteistöliitto ry, Isännöintiliitto ry ja Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry yhteistyössä oikeusministeriön kanssa. Suosituksella pyritään ohjaamaan taloyhtiöiden toimintaa antamalla hyviä käytäntömalleja.