SKH Isännöintipalvelu

SKH Isännöintipalvelu

potretti

Isännöinti on taloyhtiön toiminnan operatiivista johtamista. Ja koska tehtävä on laaja-alainen, työhön tarvitaan monipuolinen osaajajoukko. SKH Isännöinnissä eri tehtäväkuvien asiantuntijaryhmä valmistelee taloyhtiölle sen päätöksiä vaativat asiat sekä toteuttaa taloyhtiön yhtiökokouksen ja hallituksen tekemät päätökset.

SKH Isännöinnin ja taloyhtiön välillä on aina kirjallinen sopimus, joka määrittelee isännöintitehtävät. Taloyhtiöt näkevät sopimuksestaan, mitkä työt kuuluvat kuukausihinnoiteltuun peruspalveluun ja mitkä työt veloitetaan erikseen palveluhinnaston mukaisesti tarpeiden ilmetessä. Raportointi hallitukselle ja osakkaille tapahtuu viikoittain. Näin hallituksen jäsenet ja taloyhtiön osakkaat tietävät miten talon asioita hoidetaan ja miten sovitut asiat etenevät.

Taloyhtiön toimijoiden roolit tulevat asunto-osakeyhtiölaista. Taloyhtiön hallituksen tehtävänä on taloyhtiön hallinnon, kiinteistön ja rakennusten pidon ja muun toiminnan asianmukainen järjestäminen. Isännöitsijä huolehtii näistä tehtävistä ja hoitaa yhtiön muuta päivittäistä hallintoa hallituksen ohjeiden mukaisesti.  Isännöintisopimuksessa on määritelty tehtävät tarkemmin.

Parhaiten SKH Isännöinnin palveluista saa käsityksen pyytämällä tarjouksen. Palvelumme ovat kuvattuina tarjouksemme liitteissä.

Tehtäväluetteloomme pääset tutustumaan tästä.