Taloyhtiön hoitoarvio

Asunnon ostajan turva

Oletko löytänyt pääkaupunkiseudun taloyhtiöstä asunnon, jonka ostoa suunnittelet, mutta taloyhtiön hyvinvointi tai kunto mietityttää? Suomalaisessa yhteiskunnassa tulisi lisätä tietoisuutta ja keskustelua siitä, mikä on hyvä taloyhtiö. Me halusimme kehittää tähän työkalun, taloyhtiön hoitoarvion, jolla asunnon ostaja voi tilata arvion taloyhtiön kokonaistilanteesta.

RATKAISUMME

Taloyhtiön hoitoarvio

Ostaessasi asuntoa taloyhtiöstä on hyvä selvittää, missä kunnossa taloyhtiö on. Hoidamme tämän selvityksen puolestasi taloyhtiön asiakirjojen perusteella! Arvioimme taloyhtiön hoidon keskeisimpiä kysymyksiä ja tuotamme sinulle selkeän ja havainnollistavan raportin siitä, onko kyseessä hyvä taloyhtiö?

Hoitoarviossa otamme kantaa seuraaviin asioihin:

- Toimintakertomus ja raportoidut tiedot yhtiöstä
- Taloudellinen varautuminen
- Kulujakauma suhteessa tilastolliseen tietoon
- Taseanalyysi
- Korjaustoiminnan suunnitelmallisuus
- Yhtiöjärjestysanalyysi
- Päätöksentekokyky- ja intressieroriskit

Taloyhtiön hoitoarvion kautta haluamme lisätä ymmärrystä taloyhtiön asioiden tulkinnasta ja tarjota työkalun asuntoa ostavalle. Arvion avulla ostaja voi saa tietoa mm. taloyhtiön taloudellisesta tilanteesta, toiminnan suunnitelmallisuudesta sekä päätöksentekokyvystä ja riskeistä. Hoitoarvio perustuu saamiimme dokumentteihin ja niiden pohjalta tehtyyn arvioon.

HINNAT JA TOIMITUS

Hoitoarvion saat kirjallisena ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen kolmen (3) vuorokauden kuluttua dokumenttien toimituksesta. Tarvitsetko arvion nopeammin? Tilatessasi pikatoimituksen, saat arvion jo seuraavana arkipäivänä!

Perustoimitus 35€ (sis. alv)
Pikatoimitus 70€ (sis. alv)
Alennetut hinnat voimassa toistaiseksi.

Tilaa hoitoarvio

Hoitoarvion saat kirjallisena ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen kolmen (3) vuorokauden kuluttua dokumenttien toimituksesta.

Lue lisää

Tilaa hoitoarvio pikana

Hoitoarvion saat kirjallisena ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen seuraavana arkipäivänä.

Lue lisää

Kenelle teemme hoitoarvioita?

Hoitoarvioita teemme As Oy -muotoisista kerrostaloyhtiöistä Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla. Hoitoarvion tehdäksemme sinun tulee toimittaa tarvittavat asiakirjat tilauksen jälkeen osoitteeseen hoitoarviot@skh.fi. Arviota varten meille tulee toimittaa kaikki kiinteistövälittäjältä/asunnon myyjältä saamasi dokumentit:

Taloyhtiön tilinpäätös ja toimintakertomus
Taloyhtiön korjausohjelma/korjaustarveselvitys. (Huom. tämä on usein erillinen asiakirja tai osa toimintakertomusta)
Yhtiöjärjestys


AsiantuntijammeAsiantuntijamme ovat isännöinnin ammattilaisia ja tekevät puolueettomia arvioita taloyhtiöistä. Panostamme erityisesti ripeyteen, avoimuuteen ja reaaliaikaiseen dataan.

SKH Tiimi

Asiakkaamme kertovat


"SKH:n toiminta on selkeä, ammattitaitoinen ja ripeä. Olen tyytyväinen SKH:n isännöintipalveluihin: dokumentointi on hyvin hoidettu ja asiakirjat löytyvät helposti."

Jukka Karhunen, puheenjohtaja As Oy Malminkatu 5


"SKH:n toiminta on avointa, läpinäkyvää ja asiakaslähtöistä. Olin hallituksen jäsen viime yhtyökokoukseen asti ja olin tyytyväinen SKH:n palveluun. Tekninen isännöinti on hyvä lisä "normaalin" isännöinnin lisäksi, sekä sähköiset viikkoraportit, joista selviää minne yhtiön rahoja menee."

Isto Koivuniemi, hallituksen jäsen As Oy Heikunanpuisto