Isännöinti Espoo

Isännöinti Espoo

Alla Isännöinnin asiakasjakautumamme Espoossa.

Strategiamme on orgaaninen kasvu ja haluamme kasvaa hallitusti kaikilla näillä alueilla, kuten koko pääkaupunkiseudulla!

Tutustu Isännöinnin tuotteisiimme ja tapaamme toimia tästä
Ja tutustu Smart tuotteen kautta hinnoitteluesimerkkeihimme tästä

Isännöinti Soukka, Isännöinti Kivenlahti, Isännöinti Matinkylä, Isännöinti Tapiola, Isännöinti Espoonlahti, Isännöinti Kauklahti, Isännöinti Leppävaara, Isännöinti Kauniainen, Isännöinti Karakallio, Isännöinti Laaksolahti, Isännöinti Kasavuori, Isännöinti Espoon keskus
Isännöinti: Soukka, Kivenlahti, Matinkylä, Tapiola, Espoonlahti, Kauklahti, Leppävaara, Kauniainen, Karakallio, Laaksolahti, Kasavuori, Espoon keskusSKH Isännöinti on pohjimmiltaan lähtöisin 80-luvun alkupuolella Konalasta, josta olemme laajentuneet vuosien joka vuosikymmenten saatossa joka puolelle pääkaupunkiseutua.  90-luvulla isännöinti toimialana oli vielä kovin paikallista ja perustui nimenomaan lähellä taloa sijaitsevaan asiakaspalvelupisteen niin Espoossa, Helsingissä, Vantaalla kuin koko suomessakin. Nykyisin päivittäinen kommunikointi isännöinnin ja asiakkaiden kesken tapahtuu asiakkaan aloitteesta sähköisesti, oli kysymyksessä hallituksen jäsen, osakas, huolto tai kuka vaan. Kun tapaaminen on paikallaan, saapuu käytännössä isännöintipalvelu asiakkaan luo. Ja keskeinen muutos on se, että fyysisiä käyntejä isännöintitoimistosta ei oikeastaan vaadi mikään tilanne taloyhtiössä tai asukkaille. Toki aina joku haluaa osakerekisteröinnin asiakirjat tuoda paperisina, vaikka sähköisetkin toki riittäisivät.


Työmaakokoukset ja tietyt korjauksiin liittyvät tapahtumat ovat joskus luonteeltaan sellaisia, että asiakas tai isännöinti toivoo paikan päällä havainnointia ja silloin se on järjestettävä laadukkaasti. Vuoden 2020 kuluessa työmaa- ja suunnittelukokoustenkin yleinen kulttuuri Suomessa siirtyi hyödyntämään etätapaamisia.

Huollon laadunvalvonta on yksi tärkeä seikka, joka tiettyjen asioiden osalta on syytä tehdä paikan päällä Espoossa.

Yhtiökokous on myös asia, joka perinteisesti mielletään isännöintipalvelun kannalta fyysiseksi tapahtumaksi. Todellisuudessa kuitenkin yhä useammat taloyhtiöt järjestävät tapahtuman siten, että isännöitsijä voi mukana, mutta etänä. Toki niin Espooseen, Vantaalle ja Helsinkiin SKH Mallissa paikan päälle saavumme!