Isännöintipalvelujen digiloikka on jo tehty

Nykyinen taloyhtiöiden ja isännöintitoimistojen yhteistyö perustuu läpinäkyvään, joustavaan, nopeaan ja ehdottomasti myös digitaaliseen palveluun.

Alan edelläkävijä SKH-Isännöinti Oy lanseerasi jo kymmenen vuotta sitten talokohtaisen Talokanavan.
– SKH:n oma IT-kehitys perustuu asiakkaiden tarpeisiin, yhteiskunnan ja tekniikan kehitykseen sekä yhtiömme kehityshakuiseen toimintaan.
– Verkkopalvelut ja digitaalisuus ovat jo arkipäivää monilla aloilla. Taloyhtiöiden osakkaat, asukkaat ja yhtiön hallituksen jäsenet ovat tottuneet toimimaan verkossa. Miksi heidän pitäisi suostua hoitamaan isännöintiin kuuluvia asioita vanhanaikaisesti, toimitusjohtaja Markku Kulomäki sanoo.

SKH:n isännöimissä taloyhtiöissä voidaan pitää kokouksia Skypen kautta. Näin kokoukset eivät ole enää paikkaan ja aikaan sidottuja, vaan hallituksen jäsenet voivat osallistua päätöksentekoon mistä vain. Sähköinen päätöksenteko tuo myös taloyhtiölle kustannussäästöjä, kun isännöitsijätoimisto ei enää laskuta iltakokousten tunneista. Etäkokoukset ovat myös ekologinen vaihtoehto.

Taloyhtiöiden hallituksen jäsenet saavat joka perjantai viikkotiedotteen, jossa kerrotaan kaikki viikon aikana tehdyt toimenpiteet, taloyhtiön laskutus ja myös pankkitilin saldo. Yhtiön osakkaat saavat iltaisin oman tiedotteensa, mikäli heidän asunnossaan on tehty sinä päivänä jotain toimenpiteitä.

Lisätietoja:

Markku Kulomäki
toimitusjohtaja, isännöitsijä
SKH-Isännöinti Oy
050 574 7107
markku.kulomaki@skh.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *